Home

TIPIC ROMANESC | PLANETA NEBUNILOR | RECORDURI VECHI SI NOI | LABORATORUL VESEL | INCREDIBIL, DAR ADEVARAT | LEGE SI DEZORDINE | PERIPETIILE ANIMALELOR | E.T. | VISELE | MACHO | VIATA IN DOI | BARFOMANIA | DESCOPERIRILE SECOLULUI | ULTIMA ORA | CONTACT
ZVONISTIK
LEGE SI DEZORDINE

Amendata pentru ca si-a botezat copilul <Brfxx ccxxmrnp cccclllmmnprxxelmnckssqlb11116>

Un tribunal din sudul Suediei a amendat-o pe originala Elizabeth Hallin cu suma de 680$ pentru ca si-a botezat fiul "Brfxx ccxxmrnp cccclllmmnprxxelmnckssqlb11116". Mamica ofensata foarte nu s-a dat batuta si a facut recurs motivandu-si cererea prin faptul ca respectivul "cuvant", care se pronunta "Albin", ar fi o creatie artistica expresionista foarte evidenta.

Si infractorii au mandria lor!...

Trei detinuti de la inchisoarea Whitemoory, Marea Britanie, au dat in judecata institutia ce-i gazduieste, cerand despagubiri de 80.000 $ fiecare. Motivul? Cei trei detinuti, Peter Sherry, Gilbert McNamee si Liam O'Dwyer s-au simtit jigniti si calomniati de injuriile cu care i-au gratulat politistii care i-au prins dupa ... evadarea din septembrie 1999.

Hoti de dragul siliconului

In fiecare an statul american cheltuie peste 700.000 $ pe estrogenul necesar detinutilor care vor sa-si schimbe sexul. Asta pentru ca exista o lege prin care autoritatile sunt obligate sa achite costul tratamentului cu hormoni daca o persoana l-a inceput mai inainte de a fi inchisa. Circula zvonul ca disperatii ce doresc sa-si schimbe sexul, dar nu au suficienti bani, comit infractiuni doar pentru a primi gratuit tratamentul cu hormoni in inchisoare.

Slip anti-viol

De acum incolo, tinerele care se tem de viol pot fi linistite!... Firma Marque Triumph a lansat pe piata, la inceputul acestui an, slipul anti-viol. Confectionat dintr-o retea de otel rezistenta la atacul armelor albe, echipat cu microcipuri care dau comanda de alarma si impiedica utilizarea fortata a fermoarului, slipul anti-viol este destinat femeilor ce sunt nevoite sa lucreze in medii periculoase si costa 1000$.

La atac cu periuta de dinti

Scapat de la un azil de nebuni, un bolnav psihic a inceput sa semene panica printre cetatenii unui mic orasel din apropierea Madridului.
Politistii care se tot chinuie de doua luni sa-l prinda l-au botezat pe ineditul atacator "Stapanul periutei". De ce au ales acest nume? Pentru ca nefericitul plecat din spital inarmat doar cu o periuta de dinti isi cauta victimele printre cei cu o igiena dentara indoielnica. Si, atunci cand gaseste o astfel de persoana, o urmareste pana o surprinde intr-o pozitie vulnerabila, dupa care o imobilizeaza si o... spala bine pe dinti. Responsabil deja de "imbunatatirea" igienei dentare a peste 64 de spanioli, nebunul nu a putut fi inca prins de politie, motiv pentru care, spre a-si mari sansele de a scapa de o asemena experienta, multi madrileni au inceput sa exagereze cu spalatul pe dinti.

Dreptul de a face gratar

Anumite persoane nu suporta pur si simplu mirosul de carne arsa, fie pentru ca sunt vegetariene convinse, fie pentru ca sunt mai simandicoase. O nemtoaica mai delicata, care nu apreciaza deloc mirosurile de carne, si-a dat in judecata vecinul pentru ca exagera cu gratarele facute in curte.
Tribunalul din Baviere a transat imediat disputa dintre cei doi vecini: amatorul de gratare frumos mirositoare (pentru el) nu mai are voie sa-si faca meandrele decat de cinci ori pe luna in timpul verii si de 3 ori pe luna iarna.

CELE MAI TRASNITE LEGI

Locul I (cu coronita) - S.U.A.

* Intr-o casa nu au voie sa locuiasca impreuna mai mult de 6 fete necasatorite.

* Rezidentii unui oras nu au voie sa pescuiasca stand cocotati pe spatele unei girafe.

* Sunt interzise cu desavarsite armele spatiale.

* Femeilor li se interzice sa apara nebarbierite in public.

* Femeile au voie sa apara topless in public daca demonstreaza ca nu intentioneaza sa obtina benficii de pe urma acestui fapt.

* Alaptatul copiilor in public este interzis.

* Femeile nu au voie sa scuipe.

* Un barbat are voie sa intretina relatii sexuale cu un animal numai daca acesta cantareste mai putin de 40 de kilograme.

* Li se interzice cetatenilor de peste 18 ani sa aiba mai mult de un dinte lipsa.

* Li se interzice barbatilor sa-si bata sotiile mai mult de o data pe luna.

* Sexul oral este ilegal, chair si pentru persoanele casatorite.

* Nimeni nu are voie sa se plimbe cu bicicleta printr-o piscina.

* Nici un vehicul care circula fara sofer nu are voie sa depaseasca viteza de 60 km/h.

* Intr-o casa nu au voie sa locuiasca impreuna mai mult de 6 fete necasatorite.

* Este ilegal sa pastoresti mai mult de 200 de oi pe Hollywood Boulevard.

Locul II - Franta

* Intre orele 8.00 AM si 8.00 PM este obligatoriu ca muzica ce se difuzeaza pe posturile de radio sa fie franceza.

* Este ilegal sa saruti o persoana in metrou.

* Nici un porc nu poate fi botezat cu numele de Napoleon de catre stapanul lui.

* Este ilegal sa fotografiezi politisti sau masini de politie, chiar si in plan departat.

Locul III (pe bune) - Israel

* Este interzis sa-ti scarpini nasul Sambata.

* Este interzis sa hranesti animale in locuri publice.

* Este interzis sa aduci ursi pe plaja.